MP Stars tukea kilpailutoimintaan

Yleistä keskustelua lajiin liittyvistä asioista.

Valvoja: TT

MP Stars tukea kilpailutoimintaan

ViestiKirjoittaja AMS » 14 Joulu 2018, 08:47

Nyt tarvisi saada liikkelle tietoa MP STARS hankkeesta, kaikki jakamaan tietoa eteenpäin vaikkei osallistuisikaan, että tullaan jatkossakin saamaan vastaavanlaista toimintaa. Tukijatkin huomaa, että okei kiinnostuneita on kun leviää. Ilman sitä loppuu aika lyhyeen. Todella hieno juttu kuitenkin kyseessä!


MP Stars – Tukea moottoripyöräilyn kilpailutoimintaan

MP Stars on koko toimialan yhteinen hanke, jossa tuetaan eri kilpamoottoripyörälajien kilpailijoiden kisakautta. Tukea jaetaan kaikille kilpamoottoripyöräilylajeille, joissa kisataan kahdella pyörällä. Tuen saannin perusteina eivät ole suoritukset vaan sitoutuminen ja rakkaus lajiin. MP Stars -kilpailijat kaudelle 2019 arvotaan MP-messuilla perjantaina 1.2.2019 klo 17.

Kuinka pääsee mukaan?

Kuka tahansa kilpaurheilua harrastava tai sellaiseksi aikova voi ilmoittautua mukaan arvontaan. Hanke tukee tuiki tavallista kilpamoottoripyöräilijää, jolle tarjotaan mahdollisuus kisata vuoden ajan täysillä ilman kovaa taloudellista painetta. Kilpailija voi olla jo kisoissa menestynyt tai vasta ensimmäiseen kisakauteensa osallistuva. Tukea annetaan eri-ikäisille ja erilaisissa vaiheissa uraansa oleville kilpamoottoripyöräilijöille.

MP Stars -lajit
Road Racing
Motocross
Enduro
Ratalajit
Supermoto/ Minisupermoto
Classic kaikki lajit
Muut lajit

Suurimmat lajit on jaettu useampaan ikäryhmään.

Vuoden 2019 MP Stars -kilpamoottoripyöräilijät tapaavat toisiaan ja seuraavat toistensa kehitystä ja pärjäämistä kisakauden aikana. Lajeja nostetaan myös esille MP-mediassa ja sosiaalisen median kautta voi seurata MP Stars -kisaajien kisakautta.

Tuen suuruus

Yhden kilpailijan saaman tuen laskennallinen määrä riippuu lajista ja kilpailuluokasta. Tuen saaminen ei edellytä hyviä suorituksia lajissa, vaan sitoutumista ja hyvää onnea. Sitoutumisen jälkeen kilpamoottoripyöräilijän lisenssit, kilpailumaksut, renkaat, varaosat, varusteet ja polttoaineet kuittaa MP Stars. Kilpailijoille tarjotaan myös mediapaketti, media- ja somekoulutusta, huoltokoulutusta, eri lajien kokeilumahdollisuuksia ja ajopäiviä.

Hae mukaan!

MP Stars -tukea saavat kolmetoista kilpamoottoripyöräilijää arvotaan perjantaina 1.2. MP-messuilla. Mukaan voi ilmoittautua 15.1.2019 asti oheisella lomakkeella. Arvonnan suorittavat eri lajien suomalaiset legendat.

Arvonnassa voi voittaa vain olemalla itse paikalla arvonnan aikana perjantaina. Kuljettajan tulee osallistua vähintään yhteen kilpasarjaan ja sen osakilpailuihin sekä kertoa harjoittelustaan ja kisaamisestaan sosiaalisen median kautta muille moottoripyöräilijöille.

Hakemus alla olevan osoitteen kautta

https://mp.messukeskus.com/mp-stars/
AMS
 
Viestit: 1
Liittynyt: 14 Joulu 2018, 08:32

Paluu Yleinen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron