RR-lajiryhmä/Moottoriliitto tiedottaa ja kyselee

Road Racing -lajiryhmän tiedotteille tarkoitettu foorumi.

Valvoja: TT

RR-lajiryhmä/Moottoriliitto tiedottaa ja kyselee

ViestiKirjoittaja TT » 16 Helmi 2015, 21:38

Moi kaikille kuljettajille ja heidän edustajille.

Alla Moottoriliiton lähettämä turvallisuuskysely. Käykää mahdollisimman moni vastaamassa kyselyyn, jotta saisimme yhdessä myös turvallisuusasioita eteenpäin. Kiitos.

Lajiryhmä kokoontuu seuraavan kerran ensi tiistaina 17.2. ja lähetämme teille sen jälkeen taas tiedotteen käsitellyistä kuljettajia koskevista asioista. Kilpailujärjestäjien kokous pidetään 21.2.2015 ja siellä päätetyistä asioista tiedotetaan kuljettajia mikäli tarvetta on.

SM-sarjan kilpailut ja RR-toiminta Suomessa oli erinomaisen hienosti esillä MP15 näyttelyssä. Kilpailukalenteri oli näkyvillä ympäriinsä ja kiinnostuneet saivat lisätietoa SRRA:n osastolta. Uskon vahvasti, että näillä lisääntyvillä toimilla saamme kilpailuihin lisää kiinnostavuutta ja sitä kautta paljon katsojia kaudella 2015.

Kiitos.

Niko Kantola

RR-Lajipäällikkö

0400747542

rr.lajipaallikko@gmail.com

------------------------------

Kerro tapaturmistasi - turvallisuuskysely

13.2.2015

Kartoitus radoilla tapahtuneista tapaturmista.

Turvallisuuden kehittämiseksi on tärkeää tietää, millä toimenpiteillä turvallisuus kehittyy parhaiten. Avainasemassa on tieto, minkälaisia tapaturmia on tapahtunut.

Radoilla ja harjoitusalueilla sattuneista tapaturmista ei ole ollut saatavilla tietoa ja sen kartoittamista tehdään nyt kahdessa osassa. Ensin tehdään suppeampi kysely, jonka vastausten perusteella tarkennetaan jo suunniteltua laajempaa kyselykartoitusta.

Nyt julkaistavaan kyselyyn toivotaan mahdollisimman usean harrastajan ja kilpailijan tasosta riippumatta vastaavan pikaisella aikataululla, jotta maaliskuun aikana saadaan julkaistua laajempi yksityiskohtaisempi kysely asian selvittämiseksi.

Kartoitus tehdään yhteistyössä Pelastustoimen, MX Safetyn ja Suomen Moottoriliiton toimesta ja sen toteuttaminen, analysointi sekä raportointi ovat ammattikorkeakoulu Arcadassa opiskelevan Siiri Kinnusen opinnäytetyö.

Linkki kyselyyn: https://www.kyselynetti.com/s/564695a
Täysillä mutkaan - ja paareilla ulos...
TT
 
Viestit: 66
Liittynyt: 08 Joulu 2005, 22:43

Paluu RR -lajiryhmä tiedottaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa