SML - RR-lajiryhmä tiedottaa 19.2.2015

Road Racing -lajiryhmän tiedotteille tarkoitettu foorumi.

Valvoja: TT

SML - RR-lajiryhmä tiedottaa 19.2.2015

ViestiKirjoittaja TT » 19 Helmi 2015, 11:18

RR-lajiryhmä kokoontui 17.2. ja käsitteli seuraavia asioita:

Kilpailujärjestäjien kokous 21.2.2015

Lajiryhmä keskusteli kilpailujärjestäjien kokouksessa käsiteltävistä asioista ja pyrki valmistelemaan niitä mahdollisimman pitkälle, jotta mm. kilpailuviikonloppujen aikatauluista, kilpailuille nimettävistä valvojista jne. saataisiin sovittua tulevan lauantain kokouksessa. Kokouksessa päätetyistä asioista tiedotetaan kuljettajille tarvittaessa.

Erikoislupahakemukset

Käsiteltiin lajiryhmälle toimitetut kilpailijoiden erikoislupahakemukset. Päätöksistä on tiedotettu hakijoille. Lisäksi keskusteltiin siitä, että jatkossa pyritään sopimaan pvm johon mennessä seuraavan kauden erikoislupahakemukset tulee toimittaa, ja ne käsitellään yhdellä kertaa. Tällöin hakijoiden tasapuolinen kohtelu olisi helpompaa.

Säännöt

Kaudella 2015 noudatettavat säännöt löytyvät moottoriliiton sivuilta: http://www.moottoriliitto.fi/saannot. Viime kauteen verrattuna muutoksia tulee vain minimotoihin, minisupermotoihin ja MiniGP-luokkaan. Muiden luokkien säännöt samat kuin 2014. KTM RC390 -luokan säännöt ovat vielä työn alla. Ne noudattelevat Saksan ADAC-sääntöjä, mutta ennen sääntöjen vahvistamista tarkastetaan vielä ettei niissä ole ristiriitaisuuksia Suomen kansallisten sääntöjen kanssa.

Viestintäohjeistus kilpailujen järjestäjille ja kilpailijoille

Lajiryhmä laatii viestinnästä ohjeet kilpailujen järjestäjille sekä kilpailijoille. Niissä luodaan valmiit pohjat ja ohjeet tiedotteiden laatimiseen. Tavoitteena on helpottaa sekä järjestäjien että kilpailijoiden työtä ja samalla se, että tiedotteet ylittäisivät helpommin tiedotusvälineiden uutiskynnyksen.

Kilpailujärjestäjät-SRRA-lajiryhmä -yhteistyö

Keskusteltiin kilpailujärjestäjien, SRRA:n ja lajiryhmän roolien selkeyttämisestä. SRRA:n roolia halutaan vahvistaa, jotta kuljettajien ääni kuuluisi paremmin lajia kehitettäessä ja päätöksiä tehdessä. Ratatarkastukset Sovittiin tarvittavien ratatarkastusten tekemisistä ennen kauden 2015 kilpailuja.

Moto3 luokan tilanne

Moto3-luokan kalustojakauma on laaja. Kaudella 2015 Moto3-luokka ajaa SM-sarjan sovitusti. Osallistujamäärää ja kalustojakaumaa seurataan kauden aikana ja kaudelle 2016 mietitään tarvittaessa muutoksia luokan asemaan. Seuraavan kerran lajiryhmä kokoontuu huhtikuussa ja tiedottaa jälleen sen jälkeen kuljettajia. Mikäli kuljettajakoulutuksien aikataulut selviävät jo aikaisemmin, tiedotetaan siitä välittömästi kuljettajia.

Terveisin Niko

rr.lajipaallikko@gmail.com
Täysillä mutkaan - ja paareilla ulos...
TT
 
Viestit: 66
Liittynyt: 08 Joulu 2005, 22:43

Paluu RR -lajiryhmä tiedottaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron